Službene stranice Općine Vela Luka Petak, 24. ožujka 2017.
 

Novosti

 
Otvorena izložba radova likovne sekcije Val Osnovne škole Vela Luka 21.03.2017
U petak, 17. 03. 2017. u 19 sati u galeriji Centra za kulturu Vela Luka u sklopu programa obilježavanja Dana općine Vela Luka i blagdana sv. Josipa otvorena je izložba radova polaznika likovne sekcije „Val“ Osnovne škole Vela Luka.
detaljnije »
 
23.Otvoreno prvenstvo Vele Luke u stolnom tenisu 21.03.2017
U odličnoj organizaciji Stolnoteniskog kluba Lučica u nedjelju je održano 23.Otvoreno prvenstvo Vele Luke u stolnom tenisu.

Prvenstvo se održalo u velikoj športskoj dvorani na dvanaest stolova.
Ove godine je prisustvovao rekordan broj stolnotenisača i stolnotenisačica njih preko stotinu
iz cijele županije, Stk Metković,Stk Ploče,Stk Libertas Marinkolor-Dubrovnik,Stk Konavljanin,
Osnovna škola Gruda,Stk Dubrovnik i ...
detaljnije »
 
Održana svečana sjednica u povodu Dana Općine Vela Luka i blagdana sv. Josipa 2017 20.03.2017
Svečana sjednica Općinskog vijeća u povodu Dana Općine Vela Luka i blagdana sv. Josipa nebeskog zaštitnika naše Općine, održana je u subotu, 18. ožujka 2017.g. u galeriji Centra za kulturu Vela Luka.
Sjednicu je vodio predsjednik Općinskog vijeća Dragiša Barčot uz pomoć tajnika Općinskog vijeća Vanja Žuvele.
Svojom nazočnošću svečanu sjednicu ...
detaljnije »
 
Svečano polaganje vijenaca povodom Dana Općine 20.03.2017
U skladu s protokolom proslave Dana Općine Vela Luka i blagdana sv. Josipa, u nedjelju, 19. ožujka u jutarnjim satima, predstavnici Općine Vela Luka i političkih stranaka su položili vijenac pred Spomen križ obilježjem na mjesnom groblju sv. Roka za sve naše pretke, te bukete cvijeća na grobove prvog Općinskog ...
detaljnije »
 
Školski malonogometni turnir povodom dana Općine Vela Luka 19.03.2017
Proteklog tjedna održan je srednjoškolski turnir u malom nogometu. Na turniru je sudjelovalo 6 ekipa, od čega 5 muških i jedna ženska ekipa.
detaljnije »
 
Svečani prijem za najuspješnije učenike i njihove mentore 17.03.2017
U skladu sa Pravilnikom o protokolu Općine i programom proslave Dana Općine i blagdana sv. Josipa 2017. godine, danas je u općinskoj vijećnici organiziran svečani prijem na kojem su uručene pohvalnice najuspješnijim učenicima Osnovne, Osnovne glazbene i Srednje škole Vela Luka za zapažene rezultate u učenju i radu tijekom protekle ...
detaljnije »
 
Izložba likovne sekcije Val OŠ Vela Luka 16.03.2017
U Centru za kulturu Vela Luka program obilježavanja Dana općine Vela Luka i blagdana sv. Josipa, zaštitnika mjesta tradicionalno je u znaku najmlađih. Tako se u utorak otvorila izložba radova polaznika Dječjeg vrtića „Radost“ i organiziran je nastup Male Mafrine, a u petak, 17. 03. 2017. u 19 sati otvorit će se izložba polaznika likovne sekcije „Val“ Osnovne škole Vela Luka. Na izložbi će biti predstavljeni radovi petnaest učenika od petog do osmog razreda, a to su: Elena Da Poian, Nina Prizmić, Tihana Franulović, Rina Dragojević, Renata Tomasi, Martina Stipković, Marija Manestar, Lucija Marić, Nika Dragojević, Ruža Mikulandra, Anita Borovina Vranješ, Lana Mirošević, Barbara Ančić, Diana Dragojević i Domagoj Markov.

Učenici su pod vodstvom profesora Damira Telente...
detaljnije »
 
Atletsko natjecanje Srednje škole Vela Luka povodom dana Općine Vela Luka 14.03.2017
Održano je 16. Tradicionalno atletsko natjecanje Srednje škole Vela Luka u atletici povodom dana Općine Vela Luka. Natjecanje se održalo na potezu od trajektnog pristaništa do Inglezovog mosta. Na natjecanju je sudjelovalo 33 učenica i učenika naše škole u 4 discipline. Djevojke su se natjecale u trčanju na 100, 400 i 800 metara, dok su se mladići natjecali u trčanju na 100, 400 i 1000 metara.
detaljnije »
 
Održan ples žena u organizaciji Foruma žena Vela Luka 13.03.2017
Povodom međunarodnog dana zena 11.3.2017. u hotelu Korkyra odrzan je humanitarni ples gdje je prikupljeno 7035 kn. namjenjenih za uređenje dvorišta dječjeg vrtića Radost.
Ovom prilikom Forum žena Vele Luke zahvaljuje svim sponzorima,gostima i dragim ljudima dobra srca koji su izdvojili sredstva i podrzali ovu nasu akciju kako bi djeca sto ...
detaljnije »
 
STK Lučica u proljetnom zamahu po Dalmaciji 13.03.2017
U petak su juniori krenuli u Zadar na prvenstvo Dalmacije za juniore gdje se zlatom okitio Deni Berković, a srebrom Antonio Franulović i tako stekli pravo nastupa na državnom prventsvu.

Nakon uspješnog petka u nedjelju Stk Lučica nastupa na dva fronta,Kadeti i kadetkinje na prvenstvu Dalmacije u Splitu, a ekipa juniora na odigravanje druge lige u Dubrovnik.

U Splitu kadeti osvajaju ekipno prvo mjesto u sastavu Antonio Dragojević,Ivan Dragojević i Dino Šeparović čime su ostvarili pravo nastupa na državnom prvenstvu.
Ekipa kadetkinja zauzima drugo mjesto u sastavu Lea Berković,Linda Žuvela i Lucija Marić.

U pojedinačnom natjecanju Antonio Dragojević osvojio je broncu a Lea Berković srebro.
detaljnije »
 
BESPLATNA PRAVNA POMOĆ 10.03.2017
Primjena Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći za građane koji zbog materijalnih i socijalnih uvjeta nisu u stanju sami platiti odvjetnika u sudskim i upravnim postupcima, započela je u veljači 2009. u procesu usklađivanja s pravnom stečevinom EU.

Korištenje besplatne pravne pomoći ostvaruje se podnošenjem zahtjeva Uredu državne uprave u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, Ispostava Korčula, na adresu:
Trg A. i S. Radića kbr.1, 20260 Korčula svakim radnim danom u vremenu od 8 do 14 sati.

Dopunske informacije se mogu dobiti putem e-mail adrese: ured.drzavne.uprave@du.t-com.hr
ili na telefon broj 020 711 106 .
detaljnije »
 
Otvorena izložba Ines Borovine za Cvitić 10.03.2017
U srijedu, 8. 03. 2017. s početkom u 19 sati u Galeriji Centra za kulturu Vela Luka, a u suradnji s Udrugom roditelja djece s posebnim potrebama „Cvitić“ otvorena je humanitarna izložba radova Ines Borovine. Ovo je druga humanitarna izložba radova Ines Borovine u velolučkom Centru za kulturu kojom autorica želi svojim kreativni m radom pomoći Udruzi „Cvitić“. Prvom svojom humanitarnom izložbom održanoj prije dvije godine u istome prostoru predstavila se velolučkoj publici radovima u tzv. salvetnoj tehnici (decoupage) kojom je oplemenila različite predmete iz svakodnevne uporabe.
detaljnije »
 
 
naslovna
PRORAČUN 2015

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnika

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka Župni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna škola Srednja škola Vela Spila


Danijel Knežević.epub Danijel Knežević.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2017