Službene stranice Općine Vela Luka Utorak, 19. studenog 2019.
 

Sport

Osnivačka skupština Zajednice športa Općine Vela Luka

 U srijedu 20. 3. 2013. godine, u općinskoj vijećnici a na inicijativu športskih udruga (Nogometnog kluba Hajduk 1932., Ženskog rukometnog kluba Vela Luka, Stolnoteniskog kluba Lučica, Veslačkog kluba Ošjak i Vaterpolo kluba Vela Luka, održana je osnivačka skupština Zajednice športa općine Vela Luka.

Na sjednici su osim predstavnika navedenih športskih udruga iz Vela Luke bili nazočni i predstavnici Športskog ribolovnog društva Zubatac i Košarkaškog kluba Pucal, te gosp. Ivo Dragić tajnik Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije i gđa.Tatjana Vučetić donačelnica općine Vela Luka. Nakon uvodne riječi Jurice Dragojevića predstavnika inicijativnog odbora sjednica je krenula svojim tijekom te su jednoglasno donesene sve odluke i izbori za razna tijela u zajednici.
Za predsjednika zajednice izabran je Boris Dragojević, za dopredsjednika Jurica Dragojević i za tajnika Marin Šeparović.
U Izvršni odbor izabrani su: Boris Dragojević, Jurica Dragojević, Joze Burmas, Anito Šeparović i Toni Franulović.
Nadzorni odbor je u sastavu: Goran Maričić, Boris Farčić i Sabastijan Marinović a članovi Stegovnog suda su: Nino Žuvela, Mirko Dragojević i Cvjetana Tabain.
Novoosnovana zajednica športa općine Vela Luka ima za cilj organizaciju zajedničkih interesa sportskih klubova kao kroz financiranje tako i kroz unapređenje športa, u Veloj Luci pogotovo kod mlađih dobnih skupina

Datum unosa u bazu: 17.07.2013
Datum zadnje izmjene: 17.07.2013
 
 
 
naslovna
 
Natrag na kategoriju:
 
© Općina Vela Luka 2002 - 2019