Službene stranice Općine Vela Luka Utorak, 22. listopada 2019.
 

Novosti

 
Održan tradicionalni Ples žena u Veloj Luci 10.03.2015
U subotu je u hotelu Korkyra povodom Dana žena održan tradicionalni Ples žena u organizaciji Foruma žena. Svaka žena je na ulazu mogla dobiti prigodan poklon - sadnicu maćuhice. Uz bogat program gosti su uživali u veseloj i rasplesanoj atmosferi za koju se pobrinula grupa Bolero.

Također su se prodavale bogate lutrije, sa preko 50 nagrada različitih sponzora. Povodom ovog događaja, Forum mladih Vele Luke i Forum žena Vele Luke su poklonili torte, napravljene u novootvorenoj slastičarnici CakeBox u Blatu. Međunarodni dan žena se obilježava kao dan borbe žena za svoja prava koja u svim krajevima svijeta nisu još u potpunosti ostvarena. CakeBox je slastičarna koju su otvorile upravo dvije mlade i hrabre žene, te se odvažile na vlastiti poduzetnički pothvat. Forum mladih Vele Luke i Forum žena Vele Luke su na ovaj način pokazali da podupiru žene, te njihove ciljeve i projekte.

Zabava je započela u 21 sat, i potrajala do 2 sata, a uz grupu Bolero su se pridružili i stari luški mužikanti koji su također podigli atmosferu, rasplesali sve prisutne, te mnoge vratili u mladost i vrijeme njihovih zabava. A uz velolučane su zaplesali i ostali uzvanici sa svih djelova otoka Korčule. Plesu žena je bio nazočan i načelnik Vele Luke Tonko Gugić Bakan, te predsjednik općinskog vijeća Dragiša Barčot.

Kao i svake godine, i ove je Ples žena ima humanitarni karakter, pa će prihod prikupljen ovim događajem od 5055,00 kuna biti doniran za Socijalni program Vele Luke.

Izvor: www.velalukaonline.com
 
 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORAČUN 2019

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka ďż˝upni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna ďż˝kola Srednja ďż˝kola Vela Spila DV RadostDanijel Kneževiďż˝.epub Danijel Kneževiďż˝.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2019