Službene stranice Općine Vela Luka Petak, 22. lipnja 2018.
 

Novosti

 
Izložba likovne sekcije Val OŠ Vela Luka 16.03.2017
U Centru za kulturu Vela Luka program obilježavanja Dana općine Vela Luka i blagdana sv. Josipa, zaštitnika mjesta tradicionalno je u znaku najmlađih. Tako se u utorak otvorila izložba radova polaznika Dječjeg vrtića „Radost“ i organiziran je nastup Male Mafrine, a u petak, 17. 03. 2017. u 19 sati otvorit će se izložba polaznika likovne sekcije „Val“ Osnovne škole Vela Luka. Na izložbi će biti predstavljeni radovi petnaest učenika od petog do osmog razreda, a to su: Elena Da Poian, Nina Prizmić, Tihana Franulović, Rina Dragojević, Renata Tomasi, Martina Stipković, Marija Manestar, Lucija Marić, Nika Dragojević, Ruža Mikulandra, Anita Borovina Vranješ, Lana Mirošević, Barbara Ančić, Diana Dragojević i Domagoj Markov.

Učenici su pod vodstvom profesora Damira Telente naslikali radove po uzoru na djela poznatih domaćih i stranih umjetnika od Marina Tartaglie, Đure Pulitike pa do djela impresionista, postimpresionista i poentilista (Edgar Degas, George Seurat, Vincent Van Gogh ,Claude Monet i drugi), najznačajnijeg umjetnika renesanse Leonarda da Vincija i ekspresionista Franza Marca.

Učenici su se kroz rad likovne sekcije „Val“ upoznali s različitim likovnim tehnikama i umjetničkim pravcima i s poznatim i manje poznatim djelima brojnih umjetnika te su ih na svoj način interpretirali. Također, učenici su sudjelovali u procesu postavljanja izložbe u galeriji Centra za kulturu Vela Luka. Izložba ostaje otvorena do 28. 03. 2017.

 
 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORAČUN 2018

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka Župni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna škola Srednja škola Vela Spila DV RadostDanijel Knežević.epub Danijel Knežević.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2018