Službene stranice Općine Vela Luka Četvrtak, 26. travnja 2018.
 

Novosti

 
DAN KARIJERA 06.04.2017
U organizaciji Srednje škole Vela Luka, prošlog petka, 31. ožujka održan je prvi put u Veloj Luci Dan karijera.
U prostorijama hotela Korkyra, s početkom u 10 sati, svi potencijalni radnici, zaposleni, samozaposleni, nezaposleni, učenici i studenti, imali su priliku za neposredan kontakt s poslodavcima.

Organizirane su panel diskusije s aktualnim temama sa tržišta rada koje uključuju i potrebne vještine radi lakšeg i bržeg zapošljavanja..
Izlagači su bili mnogobrojni uvaženi gosti ; gđa. Nikolina Trojanović iz Hrvatske gospodarske komore, gđa. Helena Brčić iz regionalne razvojne agencije DUNEA, gosp. Nikša Kalafatović iz Obrtničke komore DNŽ, gosp. Mario Lozica HZZ Korčula, Doc.Dr.Sc. Ivana Bilić s Ekonomskog fakulteta iz Splita.

Posebna pažnja je posvećena primjerima dobre prakse, gdje su izlagači zainteresiranima opisali vlastite životne putove koji su ih odveli od ideja do realizacija istih, to jest do uspjeha .Panelisti su bili ; Marko Padovan -“Tim bolje“ , Marija Žuvela- Uljara Fanito, Jerko Andrijić –Radež , Marijan Kegalj, Electronic Security International Youth Chamber, Split

Nakon prvog dijela koji je bio posvećen panel diskusijama, slijedila su izlaganja poslodavaca na štandovima, gdje su zainteresirani, učenici, studenti i nezaposleni bili upućeni na mogućnosti zaposlenja i na kadrove za koje će biti potrebe u budućnosti.
Ovim putem pozivamo Srednja škola Vela Luka zahvaljuje svim sudionicima i gostima na pokazanom interesu za ovaj projekt naše škole , za koji se nadamo da će postati tradicionalan.

(izvor: http://ss-vela-luka.skole.hr/)

 
 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORAČUN 2018

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka Župni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna škola Srednja škola Vela Spila DV RadostDanijel Knežević.epub Danijel Knežević.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2018