Službene stranice Općine Vela Luka Nedjelja, 24. lipnja 2018.
 

Novosti

 
Folklorno društvo Kumpanija gostovalo u Albaniji 12.10.2017
Folklorno Društvo Kumpanija je prošlog vikenda na poziv Albanskog kulturnog društva u Republici Hrvatskoj AKDH'SHKENDIJA i bivseg glavnog tajnika Vedata Zogejani​a , gostovalo na međunarodnom Argjiro festivalu folklornih društava na kojem su uz Kumpaniju, koja je jedina predstavljala Hrvatsku, nastupila i folklorna društva iz Grčke, Kosova, Bugarske, Italije i zemlje domaćina Albanije.
Kumpanija je u albanskom gradu Gjirokaster imao više prilika se predstaviti sa svojim programom u sklopu kojeg su nastupile sve tri sekcije društva; mješovita klapa, Mafrina i Kumpanija.
S društvom je na putu kao članica i plesačica bila i gđica Katarina Bikić - naša općinska načelnica, kojoj je bio organiziran i službeni posjet načelnici grada domaćina gđi Rami Zamirom, kao i sa zamjenikom načelnika općine Libohove gospodinom Kristaqom Jorgaqijem. U Libohovu je FD Kumpanija također imala nastup.
Organizatori ovog međunarodnog festivala su izrazili želju da FD Kumpanija i u narednim godinama sudjeluje u njihovom programu .
za FD "Kumpanija"
Darko Dragojević
 
 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORAČUN 2018

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka Župni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna škola Srednja škola Vela Spila DV RadostDanijel Knežević.epub Danijel Knežević.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2018