Službene stranice Općine Vela Luka Četvrtak, 20. rujna 2018.
 

Novosti

 
Folklorno društvo Kumpanija gostovalo u Albaniji 12.10.2017
Folklorno Društvo Kumpanija je prošlog vikenda na poziv Albanskog kulturnog društva u Republici Hrvatskoj AKDH'SHKENDIJA i bivseg glavnog tajnika Vedata Zogejani​a , gostovalo na međunarodnom Argjiro festivalu folklornih društava na kojem su uz Kumpaniju, koja je jedina predstavljala Hrvatsku, nastupila i folklorna društva iz Grčke, Kosova, Bugarske, Italije i zemlje domaćina Albanije.
Kumpanija je u albanskom gradu Gjirokaster imao više prilika se predstaviti sa svojim programom u sklopu kojeg su nastupile sve tri sekcije društva; mješovita klapa, Mafrina i Kumpanija.
S društvom je na putu kao članica i plesačica bila i gđica Katarina Bikić - naša općinska načelnica, kojoj je bio organiziran i službeni posjet načelnici grada domaćina gđi Rami Zamirom, kao i sa zamjenikom načelnika općine Libohove gospodinom Kristaqom Jorgaqijem. U Libohovu je FD Kumpanija također imala nastup.
Organizatori ovog međunarodnog festivala su izrazili želju da FD Kumpanija i u narednim godinama sudjeluje u njihovom programu .
za FD "Kumpanija"
Darko Dragojević
 
 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORAĂ©UN 2018

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka ďż˝upni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna ďż˝kola Srednja ďż˝kola Vela Spila DV RadostDanijel Kneževiďż˝.epub Danijel Kneževiďż˝.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2018