Službene stranice Općine Vela Luka Utorak, 26. ožujka 2019.
 

Novosti

 
Hrvatski barokni ansambl u Župnoj crkvi sv. Josipa 05.09.2018
Sinoć je u Župnoj crkvi sv. Josipa gostovao Korkyra baroque festival a posjetitelji su mogli uživatu u Concertu polonaise u izvedbi Hrvatskog baroknog ansambla i solista Stjepana Nodila na blok flauti te Anabele Barić soprana. Izvođena su djela G.P. Telemanna, J.S. Bacha i G.F. Handela.
Ravnateljica i umjetnička voditeljica Hrvatskog baroknog ansambla violinistica Laura Vadjon pozdravila je sve prisutne i izrazila posebno zadovoljstvo da se Korkyra baroque festival već treću godinu za redom održava i u Veloj Luci u crkvi sv. Josipa. Želja ansambla je da se koncerti ne održavaju samo u gradu Korčuli nego na čitavom otoku pa i na poluotoku Pelješcu kako bi što više posjetitelja moglo uživati u njihovim izvedbama. Ovom se prilikom posebno zahvalila direktoru TZO Vela Luka Dorijanu Dragojeviću bez čijeg angažmana i pomoći ne bi bilo moguće realizirati ovo gostovanje te je rekla kako se nada da će se ova uspješna suradnja nastaviti i dalje.
Na kraju programa posjetitelji su oduševljeni koncertnom izvedbom dugim pljeskom ispratili ansambl.

Foto: Radio M
 
 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORAČUN 2019

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka ďż˝upni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna ďż˝kola Srednja ďż˝kola Vela Spila DV RadostDanijel Kneževiďż˝.epub Danijel Kneževiďż˝.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2019