Službene stranice Općine Vela Luka Ponedjeljak, 27. svibnja 2019.
 

Novosti

 
Održan 2.Izlet - U susret zdravlju 10.10.2018
U ponedjeljak, 08. listopada, održan je 2. po redu izlet "U susret zdravlju".
U organizaciji HPD Mareta, TZO Vela Luka i Luškog lita, na Humu se okupilo 140 planinara, biciklista, šetača, turista i slučajnih prolaznika.
Dan je bio kao stvoren za šetnju i boravak u prirodi pa je i odaziv bio odličan.
Dvije grupe šetača krenuli su prema Humu, kraćom i duljom stazom koje su vodili Frano i Nada. Cilj je bila utvrda na Hum gdje je bilo i okupljanje.
Kao i lani, za izvrsnu spizu, zaduženi su bili Dragiša i Igor. Po dolasku na utvrdu mnogobrojnoj djeci, Tonči i Zoran demonstrirali kako se nekad igralo na frnje i triju, i divota je bilo vidjeti djecu koja se zabavljaju bez mobitela u ruci.
Eksploziju živosti unijela je Ofelija održavši kraći program aerobika, te su mnogi poneseni pjesmom zaboravili na umor nakon zahtjevne staze. To je bio jedinstven doživljaj zaplesati uz dance ritmove ispred utvrde a s prekrasnim pogledom na Velu Luku.
Članovi udruge Cvitić izradili su prekrasne privjeske za sve učesnike izleta a skupilo se i 800 kn dobrovoljnog priloga za udrugu. Za dobar štimung potrudili su se na gitari i harmonici Dole i Toni, te smo kako i priliči, nakon odličnog fažola i kobasica, uživali u pjesmi.
Zbilja je divan prizor vidjeti druženje djece s roditeljima koji ih na taj način svojim primjerom ih uče važnosti kretanja i boravka u prirodi, druženja i smjeha kao najbolje terapije za sretan i dug život.
Na svakom kantun, svatko je mogao pronaći mjesto za sebe, pa su neki obilazili utvrdu, drugi se divili prekrasnom pogledu, u napuštenim prostorijama igralo se na balun, na laštik, stariji planinari pričali su dogodovštine sa izleta i zasigurno možemo reći da je na jedan dan Hum bio mjesto veselog druženja pjesme i smijeha.
Još jednom hvala svima koji su doprinijeli realizaciji ovog izleta!

Ukoliko niste bili sa nama nadamo se da ćete nam se pridružiti dogodine.

TZO Vela Luka

Galeriju fotografija možete pogledati na poveznici https://hr-hr.facebook.com/velaluka.touristboard/
 
 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORAČUN 2019

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka ďż˝upni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna ďż˝kola Srednja ďż˝kola Vela Spila DV RadostDanijel Kneževiďż˝.epub Danijel Kneževiďż˝.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2019