Službene stranice Općine Vela Luka Četvrtak, 14. studenog 2019.
 

Novosti

 
Održan koncert Legenda AR Tribute banda 09.08.2019
U srijedu, 07.kolovoza, je na prepunoj pijaci ispred crkve sv. Josipa održan koncert argentinskog benda hrvatskih korijena pod nazivom Legenda AR Tribute band.
Trodnevni posjet, u sklopu kojeg su imali prijem kod direktora TZ Vela Luka, te Načelnice Općine Vela Luka, izlet na otok Proizd, posjet groblju i Oliverovu grobu, te druženje s Oliverovom obitelji, okrunjen je sinoć predivnom večeri koja je publiku dotaknula bas u dušu.
Ovaj je koncert dio njihove prve hrvatske turneje, a upravo Velu Luku izabrali su kao prvu destinaciju na putu ostvarenja svog sna. A san je bio da Oliverove pjesme zapjevaju u zemlji svojih predaka i da sve krene upravo iz Vele Luka, rodnog mjesta njihove Legende.
I upravo taj san im se ostvario, sinoć na istoj onoj pijaci i pred istom publikom gdje je i sam Oliver godinama nastupao.
Večer prepuna emocija, ponosa, sreće i zahvalnosti što su konačno uspjeli, publika koja zajedno s njima pjeva svaku pjesmu, puno pljeska i pokoja suza, obilježila je ovu čarobnu večer.
A sve je počelo prije 6 mjeseci kada je Ivan Pablo Marković, menađer Legnada Ar Tribute banda, kontaktirao direktora TZ Vela Luka, da im pomogne da ostvare svoj san, da u Veloj Luci zapjevaju Oliverove pjesme.
Od onda su se počeli slagati kamenčići u kompliciranoj organizaciji i sve je išlo ka ostvarenju tog njihovog hrvatsko-argentisnkog sna.
Brojnost benda ali i njihovih obitelji koji su zajedno sa njima stigli na hrvatsku turneju iz daleke Argentine, njihova spontanost, toplina i vedrina samo su neke osobine koje krase ovu osebujnu grupu koja za sebe voli reći da su velika obitelj.
120 minuta uživali smo u njihovim izvedbama dobro nam znanih Oliverovih pjesama uz neizostavnu Sjećanje na Velu Luku.
Veseloj ekipi iz Argentine želimo sretan nastavak turneje, a mi ćemo se zasigurno rado sjećati njihovog dirljivog nastupa.

Izvor: TZ Vela Luka
Fotografije: Saša Prižmić
 
 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORAČUN 2019

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka ďż˝upni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna ďż˝kola Srednja ďż˝kola Vela Spila DV RadostDanijel Kneževiďż˝.epub Danijel Kneževiďż˝.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2019