Službene stranice Općine Vela Luka Četvrtak, 14. studenog 2019.
 

Novosti

 
Održana glazbeno-zabavna večer „Luške zvijezde pjevaju“ 13.08.2019
U petak, 9. kolovoza na pijaci ispred crkve sv. Josipa u Veloj Luci, u organizaciji udruge Luško lito održana je tradicionalna glazbeno-zabavna večer „Luške zvijezde pjevaju“. U glazbenom dijelu večeri nastupilo je jedanaest pjevačkih parova koji su s izvedbama raznih domaćih i stranih hitova oduševili brojnu publiku.
Pod budnim okom i uhom četveročlanog žirija koji su se za ovu priliku pripremili na strogo ocjenjivanje, naravno kroz šalu i dobro raspoloženje, pjevači amateri raznih generacija pokazali su svoje umijeće pjevanja. Žiri su sačinjavali Janes Vlašić, voditelj brojnih klapa, Lejdi Oreb, televizijska voditeljica, scenaristica, urednica i organizatorica brojnih koncerata, Vinko Šeparović, predsjednik Narodne glazbe Vela Luka i Teo Carić, saksofonist iz Vele Luke koji već dugi niz godina živi i radi u Los Angelesu.
U zabavnom dijelu večeri s humorističnim nastupom prisutne su razveselili Ivica Alić, Danko Žuvela Kosor i Zoran Mirošević Keke, kao i glumačka skupina pod mentorstvom učiteljice Damire Padovan.
Publiku su kroz program vodili Dario Surjan i Melina Marinović koji su s duhovitim dosjetkama razbili tremu izvođačima, dok su publiku dobro nasmijali. Tijekom večeri glazbene izvođače je pratio bend kojeg su činili Cvito Markov na klavijaturama, Milko Pranjić na solo gitari, Marko Tabain na bass gitari i Danko Tabain na bubnjevima.
Zanimljive glasovne izvedbe i pregršt humora obilježile su glazbeno-zabavnu večer s kojom je Vela luka još jednom pokazala koliko talentiranih ljudi ima.

 
 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORAČUN 2019

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka ďż˝upni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna ďż˝kola Srednja ďż˝kola Vela Spila DV RadostDanijel Kneževiďż˝.epub Danijel Kneževiďż˝.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2019