Službene stranice Općine Vela Luka Ponedjeljak, 11. studenog 2019.
 

Novosti

 
Održan treći partnerski sastanak projekta Joint SECAP u Pescari 28.10.2019
Općina Vela Luka je od 22. do 23. listopada sudjelovala na trećem partnerskom sastanku projekta Joint_SECAP - Joint strategies for Climate Change Adaptation in coastal areas u sklopu Interreg Italija – Hrvatska programa koji se održao u Pescari u Italiji.
Organizator sastanka bili su predstavnici iz Općine Pescara a na sastanku su sudjelovali projektni partneri te suradnici talijanskih partnera vezanih uz projekt. Općinu Vela Luka predstavljale su voditeljica projekta Maja Barčot i komunikacijska koordinatorica projekta Barbara Mirošević.
Na partnerskom sastanku se raspravljalo o trenutnom statusu izrade Analize ranjivosti i rizika na učinke klimatskih promjena svih partnera te o modelima u sklopu metodologije izrade. Također su se predstavile i smjernice za buduće modele koji će se morati ispuniti u slijedećih par mjeseci. Održane su prezentacije vezane uz interventne scenarije klimatskih promjena i Studije utjecaja na okoliš koja će se izrađivati u slijedećoj fazi projekta. Diskutiralo se i o tekućoj administracijskoj i financijskoj tematici te budžetnim promjenama. Na kraju je partnerima predstavljena CLEXI platforma kao mogući primjer za web platformu koja će se izrađivati za potrebe projekta i dogovorili su se rokovi i projektni zadaci do slijedećeg sastanka u San Benedettu del Trontu.
 
 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORAČUN 2019

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka ďż˝upni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna ďż˝kola Srednja ďż˝kola Vela Spila DV RadostDanijel Kneževiďż˝.epub Danijel Kneževiďż˝.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2019