Službene stranice Općine Vela Luka Srijeda, 12. prosinca 2018.
 

Obavijesti

 
PROLJEĆE S VUČETIĆEM FOTO NATJEČAJ RIBARSTVO U VELOJ LUCI 02.02.2018
Narodna knjižnica „Šime Vučetić“ organizira izbor najljepše fotografije koja dočarava važnost i tradiciju ribarstva u Veloj Luci.
Foto natječaj pod nazivom „Ribarstvo u Veloj Luci“ otvoren je od 01.02.2018. do 01.03.2018., a natjecati se mogu svi zaljubljenici u fotografiju, mladi i stari, pojedinci ili skupine(obitelj, razred, prijatelji dr.) bez obzira na dob i spol.

Cilj ovog natječaja je isticanje važnosti tradicije ribarstva u našem mjestu koje je uvelike svoj opstanak i prepoznatljivost temeljio na ovoj gospodarskoj grani.
Ribarstvo i danas predstavlja bitan dio karaktera našeg malog otočnog mjesta, a bilo je i ostalo trajna inspiracija većine velolučkih umjetnika.
Odabrane fotografije bit će isprintane na kapafix podlozi i predstavljene na izložbi u galeriji Centra za kulturu Vela Luka u sklopu manifestacije „Proljeće s Vučetićem“ u ožujku, budući će i tema ovogodišnje manifestacije biti temeljena na motivima ribarstva koje je Šime Vučetić uključio u svoju poeziju.

Tema i objekt mogu prikazivati bilo kakvu ribarsku aktivnost, alate ili brodove.
Fotografije se primaju zaključno do 01.03.2018. u 19h, u prostorijama Narodne knjižnice (na CD-u) ili na e-mail nksimevucetic@velaluka.hr .

Propozicije:
Prihvaćaju se crno-bijele i fotografije u boji, isključivo u digitalnom formatu. Prilikom slanja fotografije (maksimalno 3 fotografije po sudioniku Foto natječaja), navedite u prijavnici Vaše ime i prezime, e-mail adresu te broj telefona/mobitela radi kontakta. Fotografije moraju biti maksimalne dimenzije 3000 piksela (po dužoj strani fotografije) u 300 dpi, JPG formata. Maksimalna veličina jedne fotografije na smije prijeći 3 MB. Fotografije ne smiju biti digitalno obrađivane u Photoshopu ili drugim alatima, osim do mjere koja ne narušava i mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja (izoštavanje, skidanje šuma, kontrast). Autor vlastoručnim potpisom na prijavnici daje suglasnost organizatoru natječaja da bez naknade može objavljivati prijavljene fotografije uz jasan potpis autora, a u svrhu promocije izložbe.
 

Dokumenti

Dokument možete pregledati tako da kliknete na ikonu pripadajućeg dokumenta.
PRIJAVNICA

 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORAČUN 2018

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka ďż˝upni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna ďż˝kola Srednja ďż˝kola Vela Spila DV RadostDanijel Kneževiďż˝.epub Danijel Kneževiďż˝.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2018