Službene stranice Općine Vela Luka Petak, 17. kolovoza 2018.
 

Obavijesti

 
Zahvala 08.08.2018
Prošli tjedan Vela Luka ispratila je na vječni počinak Velolučanina, glazbenika i velikog čovjeka - Olivera Dragojevića. Bez retka i glasa, u nikad takvoj tišini, orila je i danas ori gromoglasno do neba ova Luka. Olivere ti si naš, najbliži i najdraži.
Vela Luka nikad nije nikome pokazala bezuvjetnu ljubav kao Oliveru.

Tih dana svi smo disali kao jedno. Ujedinjeni u tuzi ali i ponosu što smo mogli Oliveru Dragojeviću prirediti posljednji ispraćaj.

Ne želimo nekoga posebno izdvajati jer svatko je na svoj način doprinio da ispraćaj bude onako dostojanstven i veličanstven, ali zato od srca zahvaljujemo svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli i pomogli u organizaciji dostojanstvenog dočeka i ispraćaja Olivera Dragojevića.

Na kraju, veliko hvala obitelji Dragojević koja nam je ukazala veliku čast i povjerenje prilikom organizacije ispraćaja Olivera Dragojevića što smo s tugom u srcima, ali velikom odgovornošću i neizmjernim ponosom napravili.

U ime Općine Vela Luka i Odbora za sahranu Olivera Dragojevića,

Načelnica
Katarina Bikić
 
 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORA�UN 2018

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka ďż˝upni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna ďż˝kola Srednja ďż˝kola Vela Spila DV RadostDanijel Kneževiďż˝.epub Danijel Kneževiďż˝.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2018