Službene stranice Općine Vela Luka Ponedjeljak, 22. srpnja 2019.
 

Obavijesti

 
JAVNI POZIV za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu „Želim pomagati“ - program zapošljavanja žena na području općine Vela Luka 02.04.2019
Pozivaju se nezaposlene žene na iskazivanje interesa za sudjelovanje u projektu „Želim pomagati“ u sklopu programa „Zaželi“- program zapošljavanja žena financiranog iz Europskog socijalnog fonda. Projektom će se omogućiti edukacija i zapošljavanje za 20 nezaposlenih žena koje će pružati potporu i podršku starijim osobama u nepovoljnom položaju u njihovim kućanstvima, na period od dvije godine.

Na ovaj poziv mogu se javiti nezaposlene punoljetne žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Sve zainteresirane žene, molimo da se jave u Općinu, Upravni odjel za društvene djelatnosti, poljoprivredu i gospodarstvo do 19. travnja 2019.g.

Također pozivamo sve starije osobe bez podrške obitelji i u nepovoljnom položaju, kao i druge osobe u nepovoljnom položaju (osobe s invaliditetom, kronični bolesnici i dr.), a kojima je potrebna pomoć, potpora i podrška u kućanstvu da svoje kontakt podatke jave u Općinu. (tel. 020 295 900, e-mail: opcina@velaluka.hr )

Ovim Programom, putem zaposlenih radnica, besplatno će se pružati usluge kao što su:
- dostava namirnica,
- pomoć u pripremi obroka,
- organiziranje prehrane,
- održavanje čistoće stambenog prostora,
- briga o higijeni,
- posredovanje u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa i sl)
- te pružanje podrške kroz razgovor i druženje.
 
 

Fotografije

Klikom na malu sliku otvara se prozor sa uvećanim prikazom iste.
 
 
naslovna
PRORAČUN 2019

Vela Luka

 

Općinsko vijeće

 

Ured Načelnice

 

Službeni glasnik

 

Dokumenti

 

Arhiv Vele Luke

 

Novosti

 

Kontakt

Obala 3 br. 19
20270 Vela Luka
telefoni:
020 295 900
fax:
020 813 033

OIB: 00935002462
MB: 2580446
 
Prijava komunalnog nereda
Prijava nepropisno odbacenog otpada
 
Pristup informacijama

TZ Vela Luka ďż˝upni ured Dom zdravlja Kalos Dom umirovljenika Centar za kulturu Nar. knjižnica Š.V. Osnovna ďż˝kola Srednja ďż˝kola Vela Spila DV RadostDanijel Kneževiďż˝.epub Danijel Kneževiďż˝.mobi


© Općina Vela Luka 2002 - 2019